VIDEO Fara permis, si cu manele la maxim, s-au facut praf cu masina. Un tanar a murit pe loc, doi minori sunt la spital

Inconstienta dusa la extrem: s-au plimbat toata noaptea cu masina cu muzica la maxim, pana au facut accident din cauza vitezei

Trei prieteni din zona Olteni au plecat la plimbare cu masina aseara, fara sa tina cont ca NICIUNUL NU AVEA PERMIS. Din informatiile noastre, ar fi facut cu randul cine sa conduca masina.

In fata, din primele informatii, la momentul accidentului, stateau minorul de 17 ani, la volan, si unul de 16 ani, iar in spate majorul de 19.

Toata noaptea s-au distrat, au petrecut si s-au plimbat cu masina, pana la crapatul zorilor.

Acesta este ultimul video facut de ei, cu cateva secunde inainte de tragedie: Din cauza vitezei foarte mare, soferul pierde controlul volanului, iar masina se face praf. Tanarul de 19 ani moare pe loc, iar cei doi minori sunt raniti , unul in stare grava.

Se pare ca acestia nu erau la prima isprava de acest gen, fiind obisnuiti sa mearga cu masina cu viteza si fara permis. Singurul care a scapat nevatamat este al patrulea membru al gastii, care in aceasta seara nu a avut chef sa vina la plimbare, desi tinerii au insistat cu telefoanele la el.

Politia a deschis dosar penal, dar din informatiile noastre nu s-a stabilit cu exactitate, la acest moment, daca la volan a fost cel care a decedat, sau minorul. In orice caz, niciunul nu detin permise de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *