VIDEO A intrat ca berbecul in depasire si a ajuns in copac. Are dosar penal ca a ranit 4 oameni

În ziua de 2 iulie a.c., în jurul orei 21:30, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident de circulație pe DJ 504, la ieșire din municipiul Alexandria, către Lăceni.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, un bărbat (de 32 de ani, din comuna Orbeasca) care conducea un autoturism, din direcția Lăceni către Alexandria, ar fi efectuat manevră neregulamentară de depășire a unei autoutilitare conduse de către un bărbat de 24 de ani, domiciliat în comuna Nanov, județul Teleorman.

În acel moment, șoferul (35 de ani, comuna Băbăița, jud. Teleorman) unui al treilea autoturism, condus regulamentar, din sens opus, ar fi încercat să efectueze manevre de evitare a coliziunii, însă conducătorul primului autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu acesta, ulterior părăsind carosabilul și lovind un copac.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a patru persoane, conducătorii autovehiculelor între care s-ar fi produs impactul și câte un pasager din respectivele autoturisme (femeie în vârstă de 21 de ani și bărbat de 27 de ani).

Rezultatele testărilor cu aparatul etilometru au evidențiat faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a fost înregistrat evenimentul.

IPJ Teleorman

Conform martorilor, soferul Loganului avea cel putin 150 de km la ora, si a fost o minune ca dupa cele doua impacturi a scapat cu viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *