Teleormanul se mandreste cu o actrita p0rn0

De circa 24 de ore, pe diverse grupuri de facebook dedicate judetului Teleorman circula o postare care, aparent, prezinta o tanara din Rosiorii de Vede care ar fi absolvit o prestigioasa universitate din Statele Unite, si care doreste sa se intoarca in orasul natal, unde sa predea la un liceu.

Postarea imbraca doua forme diferite, in functie de cine a publicat-o, insa numitorul comun il reprezinta numele, “Elisa Pacuraru”, unul evident inventat, dar si fotografia, care apartine, de fapt, unei actrite de filme pentru adulti, in varsta de 31 de ani, Mia Khalifa.

Internautii s-au impartit in 3 tabere: cei care se amuza, cei care critica, dar si cei care distribuie postarea, crezand ca este legitima, desi pe o celebra pagina de pe reteaua de socializare apare in albumul “amuzante”, cu descrierea:

Elisa Păcuraru din Roșiori de Vede, Teleorman, a terminat șefă de promoție la facultatea de fizică nucleară din cadrul Universității Massachusetts Institute of Technology, USA și dorește să lucreze profesoară la liceul Anastasescu din localitatea natală.

Reactiile nu au intarziat sa apara:

“La materia – scularea elementelor,

Expertă în explorarea găurilor negre!,

Universitatea de lustruit bastoane,

Este presedinta federatiei internationale de foraj.” sunt doar cateva dintre comentariile teleormanenilor care au recunoscut personajul din foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *