Scandal la automatul de reciclare la un market din Alexandria- persoane venite cu sute de sticle au inflamat spiritele

Scandal la tonomatul de preluare sticle prin programul SGR de la un hipermarket din Alexandria, dupa ce cativa patroni de magazine din mediul rural ar fi venit cu mai multi saci plini cu recipiente, care nu au acordat prioritate cetatenilor care aveau doar cateva sticle.

Cetatenii care aveau doar 2-3 sticle de plastic au cerut prioritate, insa cei care aveau saci plini cu sute de recipiente au refuzat, iar de aici si pana la scandal nu a mai fost decat un pas.

Nemultumirile au vizat si modul de organizare al marketurilor cu privire la tonomatele programului SIstem Garantie Reciclare:

 Frate cei cu sacii atâția au magazin au venit cu duba și au avut și tupeu pe ei au avut noroc că n-am aflat unde au magazin că le trimiteam un control!

a spus un martor.

 Dacă într-adevăr au magazin, înseamnă că o parte din bani i-au plătit clienților care au vrut banii pe garanție iar firma care ridică recipientele e în colaps, nu poate face față cu ridicatul. Controlul trebuie trimis la cei care au hotărât că doar O singură firmă poate să opereze reciclarea în toata țara, dar care nu este pregătită logistic să facă lucrul acesta și acum încearcă cu disperare să subcontracteze diverse firme. E ca povestea cu deszăpezire, câștigă o firmă cu două wole și trei basculante și în februarie ninge o jumătate de oră și te ia iarna prin surprindere.

a adaugat un utilizator.

Aici chiar am prins pe cetățenii din imagini cu 20 și cv de sacii ,de sticle.Spunand că dânșii au magazin și consuma mult.

Nu au vrut să ne dea voie noua celor care aveam puține sticle.

Aceste centre că sunt prea puține, și când se umple și necesită atenția unui angajat, și acel angajat iese când vrea el, și mai iese și frustrat și nervos…..nu știu dacă aceste centre au legătură cu Penny, Kaufland, Lidl, dar și dacă au, atunci atenția lor pentru aceste centre este jalnică….

Au adaugat alte doua persoane prezente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *