Neatentia la volan unui sofer de 34 de ani a facut patru victime in Rosiori de Vede

Accidentul de aseara produs pe DJ 6121 A , directia Rosiori de Vede catre Balta Sarata, a fost produs de un barbat de 34 de ani din Draganesti de Vede .

Soferul vinovat nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un barbat de 42 de ani din Bucuresti , care se deplasa dinspre Maldaeni catre Alexandria.

Din cauza neatentiei soferului vinovat de producerea accidentului au rezultat patru victime , soferii autoturismelor si inca doi pasageri .Din fericire ranile au fost usoare , dar tot au avut nevoie de ingrijiri medicale , victimele fiind transportate la spital .

Starea medicala a soferilor nu a permis ca acestea sa fie testati cu aparatul etilotest , ambilor fiindule recoltate mostre biologice de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.
Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.” a transmis IPJ teleorman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *