Inconstienta a bagat 3 oameni in spital, unul in stare grava, langa Alexandria

A fost joia accidentelor stupide astazi in Teleorman, dupa ce un batran s-a izbit cu masina de un cap de pod, 3 barbati si-au vazut moartea cu ochii, unul dintre ei intrand si in stop cardiorespirator, dupa un accident pe dezastruosul drum national 52.

Accidentul s-a petrecut pe DN52, la iesire din Alexandria, cand un autoturism intrat in depasire a derapat pe namolul aflat in locul partii carosabile extrem de inguste (4m pe alocuri, de abia au loc sa treaca doua masini una pe langa alta).

Masina s-a rasturnat zeci de metri pe camp, iar din ea au zburat pasagerii, dintre care cel putin unul nu purta centura de siguranta.

Acesta, un barbat de 50 de ani, a fost proiectat pe camp, iar peste el a venit caroseria deformata a vehiculului. Inima i s-a oprit, insa personalul medical ajuns la fata locului a aplicat cu succes manevrele de resuscitare, ulterior victima fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la o unitate spitaliceasca din Bucuresti.

Alti doi barbati aflati in auto au fost si ei trimisi la spital, insa cu ambulanta, acestia avand, aparent, rani mai usoare.

Politia va trebui sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs accidentul, care este unul dintr-o lunga serie care se petrec pe acest segment de drum, intrat in reabilitare si intarziat, pe care se circula in conditii demne de ev mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *