Dosar penal pentru “Dorel”. Au spart de doua ori teava de gaze, in doua zile diferite. Distrigaz anunta o noua “agresiune”

Muncitorii care schimba bordurile in Alexandria au spart de doua ori, doua zile la rand, teava de gaze, desi li s-a spus de prima oara ca e ilegal sa intervina mecanizat langa bransamentul de gaze naturale.

Imaginile prezentate in exclusivitate de Teleorman-News.ro arata cum gazele tasneau efectiv din conducta sparta, in una din cele
mai aglomerate intersectii din Alexandria, la ora de varf.

Distrigaz anunta “agresiuni” asupra bransamentului, iar politia s-a sesizat din oficiu si a deschis dosar penal pentru distrugere, in urma imaginilor difuzate.

“Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, referitoare la o posibilă distrugere a rețelei de distribuție a gazului, în municipiul Alexandria, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.”, a remis IPJ TELEORMAN

Avaria inregistrata ieri, la care faceam referire in comunicatul de presa trimis in data de 17 iunie, s-a remediat in aceeasi zi, la ora 15:00.

Intre timp, deoarece pe strada Colfescu Alexandru primaria din Alexandria desfasoara lucrari de reabilitare stradala, in cursul zilei de astazi, in jurul orei 13:00, s-a produs o noua agresiune la un alt bransament, iar in acest moment echipele Distrigaz Sud Retele lucreaza pentru a remedia avaria. anunta Distrigaz pentru TeleormanNews

Video aici—>

https://www.facebook.com/share/v/gsNWfw1yT6ucXbnh/?mibextid=WC7FNe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *