Doi barbati si o femeie au murit azi in urma unui accident ,un copil de 16 ani in stare grava a fost preluat de elicopterul SMURD

Un tradic accident s-a petrecut in aceasta zi de vineri pe segmentul de drum ce leaga localitatea Ciolanesti de Tatarastii de Jos din Judetul Teleorman , in eveniment a fost impilcat un singur autoturism in care se aflau patru persoane , doi barbati , o femeie si un copil de 16 ani.

La momentul sosirii salvatorilor la locul accidentului persoanele se aflau incarcerate in masina facuta praf in urma impactului. Din pacate trei din cele patru persoane aflate in masina nu au raspuns manevrelor de resuscitare,este vorba de cei doi barbati si femeia , toti avand varste cuprinse intre 57 si 63 ani.

Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD , in stare grava , si transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din municipiul Bucuresti.

Cazul ramane in atentia autoritatilor pentru a se stabili cauza producerii accidentului , care conform martorilor sositi la fata locului s-a produs din cauza neadaptarii vitezei masinii la o curba foarte stransa , mai mult se pare ca , curba, potrivit spuselor unui cetatean , nu ar fi nici semnalizata corespunzator.

”Din păcate locul unde s a produs accidentul nu este semnalizat corespunzător că de altfel tot drumul intre Tatărăști și Ciolănești și dacă ești la prima trecere pe acolo și ai și viteza este aproape imposibil sa treci peste acel pod care se află într-o curbă foarte strânsă și este și panta .
Păcat , condoleanțe familiei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *