Carnagiu pe “Drumul Mortii” E70 Alexandria-Bucuresti, nu au avut nicio sansa

Scene greu de privit s-au derulat in aceasta seara pe DN6 ,intre localitatile Valea Plopilor si Stalpu , unde un grav accident rutier s-a petrcut , opt victime au rezultat in urma impactului dintre o autoutilitara si un autoturism.

O mare desfasurare de forte , din trei judete , a avut loc la locul accidentului , 10 resurse medicale , dintre care 3 cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SA-B-IF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ) și un echipaj de pompieri cu o autospeciala dotata cu modul de descarcerare.

Trei victime se aflau in stop cardio-respirator la sosirea echipelor medicale la fata locului , si in ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-i salva au pierdut lupta cu viata .Restul de cinci victime, cu varste cuprinse intre 14-38 ani, au primit ajutor medical de urgenta la fata locului si au fost transportate la spitalele din capitala.

”La caz au intervenit pompierii din cadrul Stației Mihăilești, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman” a transmis ISU Giurgiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *